lv
lv
lv
lv

Vieta, kur meklējami virtuālās tūres pirmsākumi: ieskats Giraffe360 birojā

Ikviena tehnoloģija ir radīta, lai padarītu mūsu dzīves ērtākas, un Giraffe360 izstrādātais produkts nav izņēmums. Uzņēmums izstrādā pilna cikla tehnoloģiju, ar kuras palīdzību veidot telpu virtuālās tūres, augstas kvalitātes fotogrāfijas un telpu plānojumu – visu, kas nepieciešams telpas atspoguļošanai digitālā vidē. Taču šoreiz tūre ierodas pie paša uzņēmuma – Giraffe360 administratīvā vadītāja Juta Irbe mums sniedza nelielu ieskatu tajā, kā iekārtots uzņēmuma birojs MŪKU SALĀ.

 

 

Kā intervijās medijiem ir atklājis uzņēmuma līdzdibinātājs Mikus Opelts, Giraffe360 radītais produkts ir veidots pavisam vienkārša iemesla dēļ – lai ietaupītu laiku. Ikvienam uzņēmējam, kurš jebkad ir meklējis telpas sava uzņēmuma birojam vai pat ikdienas dzīvē, apskatot dzīvokļu sludinājumus, ir skaidrs, ka, lai gūtu pilnīgu priekšstatu par to, kā telpas izskatās dzīvē, nākas tās apmeklēt pašam. Fotogrāfijas ne vienmēr sniedz pilnīgu priekšstatu par to, kādas ir piedāvātās telpas, taču došanās biroja vai dzīvojamās platības medībās pavisam noteikti aizņem laiku, kuru vienmēr var izmantot lietderīgāk.

 

Giraffe360 izstrādāto tehnoloģiju galvenokārt izmanto mākleri un apdrošināšanas uzņēmumi vairāk nekā 30 pasaules valstīs.

 

 

Uzņēmums MŪKU SALĀ mitinās kopš 2021. gada maija un uzņēmuma vajadzībām biznesa centra teritorijā ir izvietoti vairāki biroji, starp kuriem ir komplektēšanas telpa un citas ražošanai nepieciešamās telpas. Lai gan Latvijā uzņēmumā strādā aptuveni 170 darbinieku, no tiem aptuveni 90 ir piesaistīti Giraffe360 birojam MŪKU SALĀ, taču Giraffe360 biroju ikdienā izmanto aptuveni 40-50 darbinieku, jo, tāpat kā daudzos citos uzņēmumos, arī šeit ir ieviests elastīgais darbs, kā rezultātā daļa darbinieku strādā no mājām un birojā ierodas vien tad, kad tas ir nepieciešams.

 

Tomēr arī Giraffe360 birojā valda patiesa māju sajūta, par ko liecina citās darba vietās neierasta tradīcija – birojā strādāt bez kurpēm. Šeit, gluži tāpat kā mājās, priekšroka tiek dota zeķēm vai istabas čībām.

 

 

Lai gan uzņēmums dibināts 2016. gadā, tā pirmsākumi meklējami jau 2010. gadā, kad Giraffe360 līdzdibinātājs dibinājis savu uzņēmumu “Skatskat.lv”, kas virtuālās tūres nodrošinājis kā servisu. Tā kā Giraffe360 radītais produkts ir pilnībā radīts Latvijā, taču ar spēcīgu potenciālu pasaules tirgū, uzņēmuma biroji atrodas Londonā, Mančesterā in Maiamī. Laika gaitā uzņēmuma attīstībai piesaistīti vairāki miljoni eiro.

 

Giraffe360 ir tikai viens piemērs tam, ka Latvijā dibinātie jaunuzņēmumi var gūt ievērojamus panākumus arī pasaules tirgū, un MŪKU SALA tiešām ir vieta, kur tiek radīta vēsture!

 

× Chat with us?