lv
lv
lv
lv

MŪKU SALĀ aizvadītas ugunsdrošības apmācības sadarbībā ar BSAFETY

Trešdien, 27. septembrī Mūkusalas Biznesa Centra teritorijā aizvadītas kārtējās ugunsdrošības apmācības sadarbībā ar ugunsdrošības risinājumu uzņēmumu BSAFETY. Šādas apmācības tiek rīkotas vismaz reizi gadā, un to mērķis ir veicināt MŪKU SALAS iemītnieku gatavību ārkārtas situācijām.

 

Pasākums sākās ar lekciju, kurā BSAFETY eksperti dalījās vērtīgā informācijā par ugunsgrēku novēršanu, ugunsdrošības noteikumiem un evakuācijas metodēm ārkārtas situācijās. Klausītājiem bija iespēja uzdot jautājumus un apspriest dažādus drošības aspektus.

 

Pēc teorētiskās daļas pasākuma dalībniekiem bija iespēja iegūtās zināšanas pielietot praksē – mācību ietvaros tika imitēta ugunsdrošības trauksme, pēc kuras nepieciešams veikt evakuāciju, savukārt pēc tam pasākuma dalībniekiem bija iespēja piedalīties aizraujošā meistarklasē par ugunsdzēšamo aparātu lietošanu. Šī pasākuma daļa ļāva ikvienam interesentam drošā vidē atsvaidzināt zināšanas par ugunsdzēšamo aparātu lietošanas noteikumiem un uzzināt, kā pareizi un efektīvi rīkoties ugunsgrēka gadījumā.


“Mūkusalas Biznesa Centra valdes un nomnieku atsaucība uz šāda veida apmācībām ir ļoti augsta. Katrs apmācību dalībnieks apzinās, ka ugunsdrošības noteikumu ievērošana ir garantija, ka ugunsgrēka nelaimes gadījumā darbinieki varēs glābt savu veselību un dzīvību, kā arī palīdzēt citiem. Mūkusalas Biznesa Centra darbiniekiem rūp drošība, un viņi ar patiesu interesi piedalās ugunsdrošības instruktāžās,” stāsta Matīss Lapiņš, BSAFETY Ugunsdrošības sistēmu apkalpošanas nodaļas projektu vadītājs.

 

“Regulāra zināšanu “atsvaidzināšana” ugunsdrošībā ir ļoti svarīga. Rūpējoties par savu drošību, cilvēks maksimāli pasargā sevi un sev tuvos cilvēkus no neparedzētām nelaimēm, piemēram, ugunsgrēkiem darba vietās. Uzņēmumu vadītājiem, kam rūp savas organizācijas vai uzņēmuma nākotne, noteikti jāseko ne vien normatīvo aktu prasībām, bet arī labas prakses piemēriem, drošas un darbiniekiem draudzīgas darba vides radīšanā,” viņš stāsta.

 

Ugunsdrošības risinājumu uzņēmums BSAFETY ir viens no MŪKU SALAS iemītniekiem un jau aptuveni četrus gadus ir atbildīgs par ugunsdrošības jautājumiem biznesa centra teritorijā. Pateicamies uzņēmumam par šī pasākuma rīkošanu un ticam, ka iegūtās zināšanas un prasmes ir nozīmīgs ieguldījums MŪKU SALAS drošībā!


× Chat with us?