lv
lv
lv
lv

Patentu valde apstiprinājusi “MŪKU SALA” preču zīmi

Zīmols “MŪKU SALA” radīts 2021. gada beigās, un līdz šim izmantots vien simboliski, taču šā gada augustā Latvijas Republikas Patentu valde ir apstiprinājusi zīmola preču zīmi – gan tā nosaukumu, gan logotipu, iekļaujot to Preču zīmju reģistrā, tādējādi nodrošinot pilnīgu nosaukuma “MŪKU SALA” aizsardzību.

 

Mūkusalas Biznesa Centra teritorijai piedzīvojot strauju attīstību, vienotais zīmols “MŪKU SALA” radīts, lai nostiprinātu teritorijas kopienu un padarītu vietu plašāk atpazīstamu Rīgas un visas Latvijas mērogā. Zīmols sevī iekļauj ne tikai Mūkusalas Biznesa Centru un A klases biroju ēku ZEISS BIROJI – tas apzīmē visu teritoriju, tostarp arī citus uzņēmumus, savu nozaru līderus.

 

 

“Zīmola iekļaušana Preču zīmju reģistrā savā ziņā ir nākamais attīstības solis – mūsu radītā vīzija par to, kas ir MŪKU SALA, ir izrādījusies veiksmīga, jo šī zīmola galvenais mērķis bija tieši spēcīgas kopienas izveidošana. No šī brīža varam būt pārliecināti par to, ka ir tikai viena un neatkārtojama MŪKU SALA, ko turpināsim papildināt ar arvien jauniem projektiem – gan taustāmiem, gan tādiem, kas ļaus teritorijas izmantotājiem vēl vieglāk tīkloties un sadarboties arī savā starpā,” stāsta Mūkusalas Biznesa Centra Valdes priekšsēdētāja Iveta Bahmane.

 

 

MŪKU SALAS teritorijā aktīvi turpinās dažādi attīstības darbi – pēc A klases biroju ēkas ZEISS BIROJI nodošanas ekspluatācijā turpinās darbs pie daudzstāvu autostāvvietas būvniecības, ko plānots pabeigt 2024. gadā. Tāpat jau šogad plānots pabeigt gājēju tiltiņa būvniecību, kas nodrošinās gājējus un riteņbraucējus ar savienojumu starp Mūkusalas un Jelgavas ielām.

× Chat with us?