lv
lv
lv
lv

Mūkusalas Biznesa Centrs ar nepacietību Jūs gaida atpakaļ birojā!

Dzīve pamazām sāk atgriezties ierastajā ritmā – atkal atveras kinoteātri, atsākas koncerti un uzmanīgi sākam paplašināt ikdienā satikto cilvēku loku. Lai gan dažas neērtības nāksies vēl kādu laiku paciest, ir pienācis laiks, kad sākt apdomāt atgriešanos pie produktīva darba birojā. Beidzot varēsim atstāt trokšņojošus kaimiņus un tehniskās problēmas aiz muguras – un galu galā karstās vasaras dienās koncentrēties pavisam noteikti ir labāk kondicionētās telpās!

 

Mājas ir mājas, atpūta ir atpūta, bet darbs ir Mūkusalas Biznesa Centrs!

 

Mūkusalas Biznesa Centrā ir atrodams viss, kas nepieciešams, lai visu savu enerģiju varētu veltīt tikai lietām, kurām patiešām ir nozīme – par visu pārējo esam parūpējušies! Šeit ir pieejama ne tikai plaša autostāvvieta gan darbiniekiem, gan apmeklētājiem, bet arī veikals, aptieka, vairākas ēstuves, kā arī labiekārtoti skvēriņi un vietas, kur pārtraukuma laikā atvilkt elpu.

 

Pandēmijas laikā pasaule šķita kā apstājusies, gaidot īsto brīdi, kad turpināt griezties. Taču Mūkusalas Biznesa Centrā apstājušies neesam ne uz mirkli – esam uzsākuši vairākus ambiciozus projektus.

 

Uz mūsu biroju ēku jumtiem uzstādīta lielākā saules elektrostacija Rīgā, jau drīzumā pilnā sparā noritēs jaunās A klases biroju ēkas “Zeiss” celtniecība, kā arī esam ieplānojuši jaunas daudzstāvu autostāvvietas būvniecību.

 

Epidemioloģiskie drošības noteikumi tiek atcelti pakāpeniski, tāpēc aicinām ikvienu rūpīgi izvērtēt visus apstākļus un aktuālos noteikumus, pirms pieņemt lēmumu atgriezties darba vietā. Atgādinām, ka pašlaik darba telpās un sanāksmēs, atrodoties vienā telpā, var nelietot mutes un deguna aizsegus, kā arī neievērot divu metru distanci tie cilvēki, kuri ir vakcinējušies vai pārslimojuši Covid-19, taču ir rūpīgi jāseko līdzi epidemioloģiskajiem nosacījumiem, kas attiecas uz visu sabiedrību kopumā.

 

Lai uzzinātu sīkāku informāciju par telpu nomu, iekšējiem drošības noteikumiem pandēmijas laikā vai, ja Jums ir jebkādi citi jautājumi, sazinieties ar Mūkusalas Biznesa Centru pa tālruni 67617717 vai sūtiet e-pastu uz info@mbcentrs.lv!

 

Ar prieku gaidīsim Jūs Mūkusalas Biznesa Centrā!

 

× Chat with us?